Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Är allt okej? Du verkar inte som dig själv idag.
Du kan alltid prata med mig, dag som natt.
Om du inte vill prata så behöver vi inte säga nåt, bara vara,en kopp kaffe är aldrig fel, en bit att äta om du är hungrig, somna skavfötters om du är trött.

Jag har sett att du har mycket på tallriken just nu med jobb och relationer i ditt liv.
Du kanske behöver en paus från allt och det är okej men glöm inte jag finns här för dig, med mig behövs ingen förklaring.

Jag står vid din sida i vått och torrt. Om jobbet är för mycket, ring mig så skolkar vi.

Jag är redo med fulltankad bil och spellista med alla klassiker för en perfekt roadtrip.

Du är den jag inte kan mista, du är den som förtjänar allt du drömmer om, en familj , ett stort vitt hus med kvällssol på altanen och en stor trädgård för barn och djur.

Men vi är inte där än, det är lite spännande att veta slutet men inte vad som händer på vägen, som att veta vad ekvationen blir men inte hur det blir så.

Även om vi skulle glida isär, så kan du räkna med att en dag kommer det knacka på din dörr, du öppnar och där kommer det stå en gammal vän, som inga år har gått, som vi sågs igår.

Helt klart äldre, med grått hår och fler rynkor när vi ler, med en lång kram och en kaffe så är vi unga igen.




Skapa | Skriva av Dennis Karlsson
Läst 47 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-04 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Karlsson