Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svårt att låta bli


Sista Föreställningen

nu är väl ändå orden slut
båtarna har gått
nu har tredje ringningen
för länge sedan fått

publiken att placera sig
och fåglarna att flytta
nu sjunker temperaturen här
och rollerna är bytta

jag är du och hon är han
statisterna sig lika
en annan skillnad ligger i
att hoppet har gett vika





Fri vers av myggan
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-08-15 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

myggan