Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oroande

Min oro
var en dimma
som skymde sikten
smakade beskt
och gav kväljningar.

Men så snart
som jag tagit del av
din oro
ändrade min oro färg
och blev flytande.

Vår gemensamma oro
blev melerad
och fick nya
kemiska egenskaper
i det periodiska systemet.

Vi skakade om varandra
och upptäckte
att oron hade fått fast form
då tog vi sats
och spottade ut.




Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-08-07 22:34



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa Så insiktsfullt skrivet!
Delgivande tankar kan
skingra tunga moln
och få tilltrons
Sol att lysa
fram!
;)

2023-08-14

  Monika A Mirsch VIP
Vilka underbara ord
vilken djup dikt
med de innersta
vågorna!

2023-08-09

  BenGust VIP
Kan vara givande med flyttat fokus
från något entonigt till något mer
melerad och mixad upplevelseskala.
2023-08-09

  Marita Ohlquist VIP
En bra text om gemenskapens ljus som skingrar mörkret.
2023-08-09

  Eva Langrath VIP
Spännande dikt som får mig att tänka att ensam är inte stark men tillsammans ger styrka.
2023-08-08

  Blomma-Stjärna VIP
Bokmärker!
- finn styrka i delad oro!
2023-08-08

  Elaine.S VIP
Från ett tillstånd till ett annat. Klart och tydligt budskap.
2023-08-08

  Kungskobran VIP
Spännande dikt,bokmärkes

Or2- + Or2- = 2Or2+
Din oro mot min
Min oro mot din
Vår oro försvann
när vi fann varann
2023-08-08

  Respons VIP
Spännande med kemiskt perspektiv på oro och vad den gör med oss. Bra slut!
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP