Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bra att de inte vill knulla barn.


4 smarriga sötnosar




Mattias Karlsson
Björn Söder
Richard Jomshof
Jimmie Åkesson


För ett tryggt och starkt, svenskt, Sverige !

"Och knulla ska man göra snyggt och ordentligt,
inget snusk. En vuxen man och en vuxen kvinna.
Inga barn" !







Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-08 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP