Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mänskor jag mött


Vägen hem


På vägen hem

ser jag händer som vinkar
huven som nickar
och munnar som ler

det är mänskor jag mött
på vandringen här
de jag gav ett ord eller två

Trasiga själar
gråtande barn
gamla och sköra
som ensamma var

det är mänskor jag mött
på vandringen här
de jag gav ett ord eller två

Jag passerar förbi
de som gav mig en kram
och mig muntrade upp
när mitt hjärta var tomt

På vägen hem

ser jag mänskor jag mött
på vandringen här
de jag gav ett ord
eller två





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-08 21:15



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbara ord om att mötas
.. om de jag mött
... om de som gav ett ord
Underbar är din ordformation!
Monika
i Finland i syd
2023-08-16

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlat om kärleksfulla möten på livets vandring.
2023-08-09
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP