Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks nyckel

Öppnar upp hjärtas rum

Ger tröst och glädje

När det är mörkt

Det finns alltid

Plats för kärleken

Den plåstrar sår

Lagar lindrar

Ger alltid hopp

Det finns alltid ljus

Möjlighet  gå vidare i livet

Utan mista allt

Kärleks nyckel

Öppnar upp i rätt tid

Får dig att stråla av glädje

Uppmuntrar bygger

Nya broar  tillsammans

En trygg plats vara på




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-10 10:01



Bookmark and Share


  Koloristen
JA!
2023-08-13

  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken."
2023-08-11

  alicja lappalainen VIP
DET FINNS EN PLATS FÖR KÄRLEKEN ÄVEN I DE MÖRKASTE STUNDERNA.
2023-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP