Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförmärkt

Jag vill se
men inte vara sedd
jag vill gå ut
utan att bry mig om
hur jag är klädd
jag vill röra mig
helt oförmärkt
och av era andetag
och ord bli stärkt
sedan efter mig
hur långt jag än går
kommer vinden
till slut
att sudda ut
mina spår.




Bunden vers av Lena Staaf VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-08-10 21:03



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Verka utan att synas är en annan variation av temat. Hur som helst är det bra att vara uppfyld av nåt slags mål eller nån typ av mening som gör det lättare att gå.
2023-08-14

  Respons VIP
Träffsäkert och tragiskt!
2023-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlade tankar och känslor om livets väg.
2023-08-11

  Öknens Ros VIP
Berörande, önskar man kunde bli osynlig ibland, kanske ha en osynlighetsmantel. Bara vinden viskar mitt namn.
2023-08-11

  Magdalena Eriksson VIP
så blir det.
berörande ord av någon på gränsen
då när en upptäcker väsentligheter och vad godhet är och inte
det mänskliga i all sin
sårbarhet.
tack för ord slm djupt går in i mig.


2023-08-11

  Blomma-Stjärna VIP
oj, en dikt som griper tag - och jag vet inte om känslan är sorglig för mig eller om den beskriver en avundsvärd situation - det kan vara vilket som -
endera orkar man inte vara ett objekt mer eller så vill man bara vara fri från det -
2023-08-10

  Kungskobran VIP
En tillvara att önska sig, att båda ha kakan kvar och äta upp den
Fint fångat
2023-08-10

  Eva Langrath VIP
En dikt som får mig att fundera kring hur vi människor vill bli sedda och att kanske vinden ändå inte suddar ut alla mina spår.
2023-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP