Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget konstlat


Ditt mindset är varken

sju sovande slätter

eller ett intrikat spel

med masker


Du vill tillhöra

det vildvuxna

inget konstlat

mimat eller drömt




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-11 14:03



Bookmark and Share


  Susen VIP
En tillhörighet där det äkta mejslas fram. Tycker mycket om texten. Bokmärkes
2023-08-17

  Elinor Sörensson VIP
Håller med Marita, mycket bra.

Jag ser framför mig en jordnära
person som kanske lever i ett med
naturen. Eller i ett med sig själv, okonstlat.
Som inte bara följer med strömmen och som
har barnet i sig, all nyfikenhet, kvar.
2023-08-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra.
2023-08-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP