Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patrik Parasit.

Patrik Parasit
sprider sin skit
minnen aldrig de bleknar.

Patrik Parasit
med post hit och dit
slutar aldrig att påminnas.

Patrik Parasit
kommer på visit
såren de sticker och svider.

Patrik Parasit
fylld av frigolit
som en hängande pinata.

Patrik Parasit,
det var ej med flit
men slapphänt
och passiv, ja det var du.

Patrik Parasit
du släppte din skit
och sopade allt under mattan.

Patrik Parasit
oskyldig och vit
där inne ett tomrum som susar.




Bunden vers (Rim) av Krimskramsan VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-12 10:04



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Hur är det med oss långtidsarbetslösa Larz? Vi är så bidragande och oparasitiska.
Kasta inte sten i glashus.
2023-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Sverige vimlar av parasiter.
Kriminella, narkomaner och alkoholister.
2023-08-12

    Tidsljus_Timelight
Parasit är ett starkt ord.
2023-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Postman Pat, eh?
2023-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP