Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sefirsmäktan


Var först dold

men med sefirsmäktan

svepte den in


Beröringen

känslan av

att vara omsusad


Inte visste jag

det kunde kännas så




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2023-08-12 13:27



Bookmark and Share


  Respons VIP
Vackert!
2023-09-01

    Lena Staaf VIP
Underbar text!
2023-08-25

  Susen VIP
'omsusad', 'sefirsmäktan. Ditt språk är berörande
2023-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om Västanvindens magiska inverkan.
2023-08-14

  Elinor Sörensson VIP
Bara kort sagt
WOW!
2023-08-12
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP