Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lina Wolff, dotter till en kvinnlig psykolog och manlig fysiker, har levt med en spanjor.


Kommentar till Djävulsgreppet




Kvinna
vem
du än är
du kan vara lugn.

Du rubbar mig
jag kan vingla till
men faller inte omkull
för din skull.

Du tar ingenting ifrån mig.
Behöver inte ge mig nåt.

Nej jag är inte fullständig
men står ut med brister och tomhet.

Trasig kärlek
med galen sex
och livsfarligt våld
kan dom ha för sig själva
dom som lever på det.

Dom söker ändå bara
sin egen död.

Man kan vara narcissist
på flera sätt.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-13 08:14



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jag har också läst "Djävulsgreppet". En fantastisk bok. Du ger en ibtressant reflektion. Mest tänkte jag på beskrivningen av de manliga förtryckarna.
2023-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP