Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charmfull

Bor hos alla

Tas fram i glädjens stund

Skratten gör livet så lättare

En blink med ögat

Se alla runt dig

Charmfull uppmuntrar samtalen

Ger mening

Får dig känna dig glad

Betydelsefull

En positiv fläkt i dagen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-08-14 08:37



Bookmark and Share


  Koloristen
"En blink med ögat" - kan göra stor skillnad!
2023-08-14

  Bibbi VIP
Sanningen i ett nötskal.
2023-08-14

  alicja lappalainen VIP
:):)
2023-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP