Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ädla prinsar och prinsessor i landet bland


Äpplen

Höstmorgon i Appladalen

där solen lyser på nedfallna äpplen

regndroppar lyser som tårar

 

Dagarna går bittra och tomma

men i hjärtat finns sommaren kvar

där kärleken ännu värmer  stark

 

Den enda sanning som vi behöver 




Fri vers av Irene Backström
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-15 13:00



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Smekande mjuk
är din dikt!
Tack!
2023-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström