Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglars väg

Går sina tysta steg

 Bakom dig

Ge hopp och tröst

Följer livet

Svävar runt dig

Kommer med  kärlek

Ger styrka framåt

Lämnar spår av saknad

Får sorgen att blekna

Tar dig vidare

På sina osynliga vingar

Du är aldrig ensam

Försvinner tyst bort

Kommer igen

När du behöver det som mest




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-17 10:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-08-18

  Koloristen
Fint. Och sant.
2023-08-17

  alicja lappalainen VIP
jag tror inte att änglarna skyddar oss. De är bara budbärare.Jag tolkar dem som robotar, men det kan hända allt i dikten:)
2023-08-17

  siv birgitta.a. VIP
ja dom finns där i bakom oss .
dom skyddar oss .när vi behöver dom som mest
2023-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP