Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att Vandra genom Orions många


Stjärnor

 

Mella himmel och jord

finns livet vi ser dess färger

genom ögats linser

 

Genom oss strömmar

Vintergatans ljus och molekyler

som vi inte märker

 

Vi drömmer våra sagor sanna

i livets tankemyller

där kärleken är broderier




Fri vers av Irene Backström
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-18 11:29



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Du har ett vackert sätt att skildra livet i enkla tankar men ändå så betydande.
2023-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström