Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynliga kedjor

när det är låst
dörrar och fönster...
när lamporna är
släckta...
det är då
du kommer fram...
och
du tar tag i det
du finner...
man är aldrig
säker från dig..
hur ska jag då
bli fri??...




Fri vers av Nightangel
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-18 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightangel
Nightangel