Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska du ens försöka?...

DU
kommer inte
knäcka mig...
DU
kan naturligtvis
försöka
men
DU
kommer aldrig
lyckas...
Lycka till!
DU
lär behöva det...
DU
kommer ge upp till slut
och
då vinner jag!




Fri vers av Nightangel
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-05 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightangel
Nightangel