Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min speciella plats...

är jag i ett
mörkt rum
kan jag
hantera DIG
oavsett
vad DU
kastar åt mitt håll...
känns inte som
jag drunknar
hela tiden
i varje andetag...
all smärta
är lite mer
hanterbart...

just nu känns det
som INGEN kan
hjälpa mig
eller
rättare sagt
INGEN vill!!




Fri vers av Nightangel
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-01 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightangel
Nightangel