Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke...

jag såg dig
och
kunde inte släppa dig
med blicken
fick efter en stund
ögonkontakt
med dig
och fastnade
för dina sexiga ögon
såg dig
vid flera tillfällen efter det
men
vågade inte gå fram till dig
och
fråga dig om en dejt
utan
gjorde det vid senare tillfälle
du blev lockad
och
följde med mig hem
vi såg en film tillsammans
men
allt förändrades efter
kyssen
du tog tag i mina höfter
och
hjälpte mig över till
ditt knä...




Fri vers av Nightangel
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-23 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightangel
Nightangel