Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resor till helvetet och tillbaka....

DU är den som förstört
HELA
mitt liv...
DU tog ALLT
ifrån mig...
och
gör mitt liv
till ett helvete...
DU försöker knäcka mig
och min familj...
DU kommer ju
aldrig sluta...
DU försöker
alltid leta fel
även
när det inte
finns några...
kommer du
någonsin sluta?...







Fri vers av Nightangel
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-22 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightangel
Nightangel