Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1037.HIMLAVALV

***HIMLAVALV***
"Don't talk
over each other."

///=\\\

:MEGA-FON:COOKaTAIL:
OUT NOW!!!

¤=#=¤=##=¤=#=¤

KOMMER SOLEN
STIGA _UPP_

_UR_OCEANEN
_TILL_HAVET...

GICK UT
LANDSKAP AV MÅNEN,
GICK IN
MARSIANSK BOTTEN,

DÄR PSALM:=begränsad
idag,oändlig igår=
KRINGVANDRAR BLAND
AToMOSFÄR MED GLORIORS
AVTRYCK!!!
¤=#=¤=##=¤=#=¤
#skin of a beast#
#We DON´T NOW
where we are#!OUCH!

fångar lufteldvattenbubblor
med galtgrymtbroskkkkk...kpbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-19 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP