Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsättning följer


Just när obekymrade fåglar
passerar i motljus över himlen,
möts det sedda och det osedda
i kvällsljus.

Glimtvis vakenhet
inför det oväntade,
ändå hemligen förväntat
och väntat -

nu i ljusstarka stycken
som motsäger all verklighet
ordlöst.

Att vakna upp en stund
från allt som är -

att veta
att solens nedgång
också är dess uppgång -

att månen får sitt ljus
från solen om natten.

Att all tid är alltid,
omvävt av det välvilligt
okända -

att fortsättning följer
på alla slut.










Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-19 12:52



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Lämplig slutpunkt på denna hoppfulla text om det "välvilligt okända" och med tankstreckens lugna andetag mellan ljusets växlingar.
2023-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP