Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglar

Sprider ut mig
Bildar ringar på vattnet
För dig
Att bada i




Skapa | Skriva av Nina Nightwish VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-08-20 01:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, så kort, så skenbart enkel.. men sååå rik på innehåll.
2023-08-20

  Monika A Mirsch VIP
.. kort och
förbluffande
svalkande ...
tack!
2023-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP