Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min egen lilla Doris, fruktansvärt söt...


Lilla Doris

Idag är det bara vi, du och jag, ingen annan. Du är så vacker min lilla dotter. Solen lyser genom din klänning, bara ben fyllda med färgglada plåster.

Du gör mig lycklig, du visade mig att det faktiskt var möjligt att leva såhär, bara leva för stunden, leva här och nu.

Min älskade lilla dotter, idag är det bara vi, du och jag ingen annan. Allt är som i en film, en film med lyckligt slut.

Morgonen väcker mig till en sorgsen smärta i mitt bröst. Låt allt vara en ond dröm, låt mig istället få vakna till lilla Doris röst.

Idag är det bara jag, jag och ingen annan. Min lilla dotter är borta och en ensam far finner ej längre någon tröst.




Prosa av Bosseg02
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-21 09:12



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Fint skrivet Bosse. Massa kärlek och massa smärta. Anar att gamla sorger vaknat.
Grattar placering knappt har du hittat hit och du landar där.
Min enda merit i sånt här är lång egen erfarenhet av att ha mått dåligt det är väl inte helt värdelöst.
2023-08-21

  alicja lappalainen VIP
Kärleksfulla ord.
2023-08-21

  stormengudrun VIP
Det kommer smolk i glädjebägaren:-( Vad hände med lilla Doris?
2023-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02