Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grenen faller

Grönskan omfamnar grenen

Det blåser en stark vind genom äppel trädet

Min sköna håll ut

Hon sitter helt stilla ser ned

Plötsligt  brister grenen

Sköna faller handlöst

I armarna på den muskelösa mannen

Tack du rädda mitt liv

Från den fallande grenen

Han lyfter henne försiktigt upp

Kom vi går till Rosornas lund

Vill visa dig  alla vackra rosor där

De vandrar stigen ned

Försvinner sakta bort

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-21 10:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljust.
2023-08-22

  Koloristen
En fin dikt.
2023-08-21

  alicja lappalainen VIP
En mycket kvinnlig dikt om ett möte med den rätta i sitt liv.
Dikten är byggd på en metafor med en tydlig tolkning. De vackra bilderna av naturen övergår till mer dramatiska att sluta positivt som i en saga.
2023-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP