Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duetter I.

fingrarna som i din mun
ska få ut

om att du är jag
och jag är du

händerna som i min mun
ska få tyst på mig

Känner du l i k a ?


Som om i det Samma


V i ä r v a r a n d r a.

Helt plötsligt __

ska jag dra de alla på mig, som om de vore mitt skinn, ska dem bry sig om mig.


stryka mig len,

a l d r i g lämna mig.


Ljudet av din röst nära mina händer över din puls

Slår upp mina ögon.
Lägger mig på sidan.
Sitter nära mig.




jag vill klippa mig och bli du,
men bara topparna,
behålla längden,




V a r a v a c k r a r e

än när du mötte mig.





Fri vers (Fri form) av Athanasia
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-22 12:57



Bookmark and Share


  Julio VIP
Fint
2023-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Athanasia
Athanasia