Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta


Take This Waltz
hennes arytmi
lägger sig




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-24 04:48



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Coolt... Vissa stycken är så oerhört lugnt invaggande, att ens hjärtslag får jämnare rytm även av udda takt!?!
2023-08-26

    Lena Söderkvist VIP
Music is medicine.
2023-08-25

  Onomatoprofet VIP
Rytmisk terapi
2023-08-24

  Respons VIP
Dans är bra för hjärtat med andra ord. Är musiken från Leonard Cohen?
2023-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP