Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


glöd


Hjälpande Hand


I luften låg kyla
i busskuren vi
andningen alstrade molnpuffar
öronen röda av köld

Välkomna in
på en kopp kaffe i bo'n
Snickarnas gest
blev en lärdom för mig

Varhelst där finns kyla
finns värme att tillgå
använd dig av den

Medelst lägereldens
livgivande glöd
i vinternatten

Samtalet kring stearinljusets
flämtande låga

eller
Värmen från din egen
hjälpande hand





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2023-08-24 12:46



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Guds hand 1986.
2023-08-24
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP