Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I all sin enkelhet ... Ibland är det enkla det svåra att se ?


Bita surt smaka sött

Ibland får man bita surt
För att få smaka sött




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-08-16 08:39



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mmmm
så år det jue
2006-08-16

  Cris
Ja
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX