Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kampen mellan totalitär makt och /eller frihet från förtryck?


Är det farligt att säga att KEJSAREN står naken

Vi lever i en tid där psykisk påverkan för att skrämmas
till tystnad sker genom det skapade nätverket!
Skrämselpropagandan handlar om det som inte kan kontrolleras
och är ett perfekt vapen för att lyda order och inordna sig!

Det självständiga tänkandet börjar bli en bristvara. Om du säger
en sanning som tom går att kontrollera dvs genomskådat en illusion
så kommer än en gång samma mönster att upprepas.

Du blir ett hot eftersom den genomlysande illusionen gör att tron som byggts upp för att få makt och kontroll faller samman.

Risken finns nu att ett krig bryter ut och personen som ser att kejsaren står naken
ska med alla medel tystas och också få stå till svars inför det mediala drevet.
Skuldbeläggas för att ha hotat den falska tryggheten!

En tystnads kultur har skapats för att få behålla en maktstruktur genom att
använda härskar tekniker!

Detta spel sker både i det stora och i det lilla!







Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-27 23:03



Bookmark and Share


    lydriket
Bra text.

Censur är nu yttrandefrihet.
2023-09-04

  Marita Ohlquist VIP
En bra text som belyser vårt samhälle.
2023-08-30

    Sefarge VIP
Betänkansvärd skrivelse
Om man t.e.x skriver
Att "kejsarinnan rakat
musen" kan någon
På den här sajten
Ta illa åt sig med
Förtals-kampanj
Och egga upp an
-hängare bakom
ryggen samt
blockering
som följd
Men det
är väl en
annan
sak?
;)

2023-08-28

  Kungskobran VIP
Cancel kulturen breder ut sig i samhället med medias benägna bistånd
2023-08-28

  Kungskobran VIP
Cancel kulturen breder ut sig i samhället med medias benägna bistånd
2023-08-28
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP