Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små hjärtan

Faller ned till marken

Lägger sig i en mjuk bädd

Formar mildhet

Tar upp håller ett hjärta i handen

Känner värmens kraft

Och sorgen

Det gör lite ont

Känslan inte kunna göra mer

Låter hjärtat tas med vinden

Flyger i väg

Där det ska vara trösta

Små hjärtan blir kvar

På jordens mark




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-28 10:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2023-08-29

  alicja lappalainen VIP
en mystisk dikt om hjärta och smärta
2023-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP