Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårigheter

Är som lyktor

Tänds och släcks

Längs den slingrande vägen

Hindras  ibland av problem

Ser inte vad som sker

Ögon slutna känslor stänger allt

Öppnar då upp lite och lite

Med hjälp av omsorgen

Svårigheter går att över vinna

Tar fram all kraft

Gör det som krävs

Då blir en del av problem lösta

Livet känns mycket bättre

För att gå vidare

Uppnå tillslut sitt mål




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-28 10:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-08-29

  alicja lappalainen VIP
"Tar fram all kraft

Gör det som krävs

Då blir en del av problem lösta"

En dikt om prokrastinering och plikten
2023-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP