Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina krig är slut




Plötsligt såg jag inte fienden längre.
Jag hade dessutom slutat blöda.
Inte hade jag ont heller.
Ingenstans.
De gav sig väl iväg.
Eller var allting bara inbillning.
Hade jag krigat mot ingenting.
Jag tittade i spegeln.
Fattade ingenting.
Behövde bara raka mig.
Sen var det läggdags.
Slängde en snabb blick igen i glaset
innan jag släckte ljuset.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-28 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP