Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku skall ju bara ha tre rader, så nu har jag lagt mig till med begreppet följetongshaiku.


Följetongshaiku pga katt


Gråa moln, lila himmel
Katten vill inte
vara ute mer

Sovrummet är
visst inte tyst
Kissemisse pratar i sömnen

Vem var det som sade
nää
frågar sig sömnigt den yrvakne.



26/8 2023




Bunden vers (Haiku) av Lena Söderkvist VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-29 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP