Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Helgens lyckliga anleten

Nu är bordet fullt med olika läckerheter av både vanilj och kanel ,
äppelkaka med vanilj visp vill dem flesta ha till kaffet.

Jag serverar alla denna goda kaka med kaffe till.
Sedan ser jag ur ögonvrån hur dem smackar och slickar rent tallriken .
Ler brett och tittar på min kompis som ger mig assietten och ber snällt om en liten bit till. Visst säger jag och skär upp en bit till .
Glöm inte vanilj vispen hör jag utanför köket .

Jag kommer ut med en ny assiett till min vän som ler brett åt mig och tackar och bockar .

Njut nu utav din kaka så tar jag hand om resterande gäster .
Allt i bakväg försvann i ett huj.
Vilken underbar dag det har varit sa jag till min kompis som hjälpte mig med
bestyr och försäljning.
Vi skrattade gott åt denna dam som skulle bestämma hur man skulle städa.

Det är lugnt sa jag , nu ska vi njuta utav pizza och Öl !!

Kom så går vi sa jag , detta har vi gjort bra min fina vän!






Prosa (Kortnovell) av soligajag_1 VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-08-29 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP