Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Netflix

livlösa produktioner

sterilt digitalt foto

plastig scenografi

vanebildande nonsens

ungdomstrams om vampyrer,
zombies eller utomjordingar
gestaltade av unga nollställda
tvålnyllen som försöker se
djupa ut i inzoomat motljus:
käkben och rättrådiga ögon där
man ser att skådisen (modellen)
har soppatorsk i skallkontoret

storbolagens bläckfiskarmar
utarmar manuskreativiteten

planerade publikfrierier
enligt algoritmens algebra

harmlösa spektakelverk
som säger absolut ingenting

repeterade klyschor i
imbecill replikföring

kulturens snabbmat för
reklamstyrda slappskallar

lösviktsgodis för de som
tävlar i lösviktsklassen:
go with the flow, chilla

ta ett geléhallon till
Dostojevskij är tråkig
som havregrynsgröt

mental kärlkramp i
atrofierad tankevärld

tacka vet jag Dirty Harry




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-29 16:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ska Staffan som är muslim börja åkalla kristendomens Gud?

I mitt Sverige skulle de som driver Netflix hamna i fängelse.
2023-08-30

  Staffan Nilsson

Herregud!
Netflix är vad det är - liksom barnkanalen, youtube, pornhub, poeter.se, bingolotto, maranata, sd, nasdaq osv, osv.
Netflix av alla?!
Som satir är detta bra ...


2023-08-30

    Julia Engström
Klockrent!
2023-08-29

  Johan Bergstjärna
Jag menade: Träffsäkert!
2023-08-29

  Johan Bergstjärna
Mycket träffsäkert.
2023-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Det finns inget bra med Netflix. Det borde förbjudas.
2023-08-29

  MagisterZ
Det bästa med Netflix är chillet, haha!
2023-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Profit, profit...

Det är lite Sjöwall-Wahlö över Harry.
Gillar också honom.
2023-08-29
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP