Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack vare dig


Vare sig


Livet bytte skepnad
tack vare dig
jag fick en ny tro på livet igen

Det är en saga som blev sann
vare sig vi tror på det eller ej

Varken du eller jag
vill gå tillbaka igen
vi väljer både sagan

och sanningen




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-30 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP