Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


I ottans tider

Blir det såhär efter att man vaknar på natten och kan inte somna om.

Alltså kliver jag upp ur slafen och laddar kaffe bryggaren.
Medans kaffet rinner ner i kannan lyssnar jag på min ljudbok i denna
morgon då tystnad råder.

Har så många ord i huvudet som vill ner på detta ark .
Nu landar dem huller om buller . .

Igår njöt jag av solens strålar som gav mig en innerlig glädje.

Tog en promenad i skogens magiska värld , sedan landade jag på
Second Hand där jag alltid hittar något i böckernas hylla eller ett par annorlunda
örhängen.
Denna dag hittade jag "min tavla".

Nu är min dag räddad tänkte jag medans jag lämnade kassen hemma och fortsatte
sedan mot hållplatsen för bussar, satt mig ner på sätet och lutade
huvudet mot fönstret.
Pling hörde jag lågt och vände på huvudet och såg att jag va framme hos
pappa min på hans äldre boende.

Vi hade det så mysigt pappa och jag. Åt gott och skrattade åt roliga historier .
Älskade pappa ! Du är mitt allt .

När jag sen landade hemma va mitt hjärta fullt av den finaste dagen av alla.







Prosa (Kortnovell) av soligajag_1 VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-30 04:33



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
En väldigt vacker tavla hittade du! Och pappa blev glad över bästa sällskapet förstår jag:-)
2023-09-09
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP