Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta allt

Utom starka friheten

Går inte köpa eller förstöras

Livskraften är för stor

Leva utan sår gör saker

Förminskas när tiden går

Gå vidare i livet är en konst

Med envishet kämpar på livets väg

Aldrig förlorad

Det finns alltid en framtid väntande

Längre fram med en ro förväntan




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-31 10:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2023-09-01

  alicja lappalainen VIP
en optimistisk vision i framtiden
2023-08-31

  Monika A Mirsch VIP
Älskar dina underbara positiva
dikter - TACK!
2023-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP