Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhet i en ask

Det finns pärlor av kärlek

Strör dem på marken

Glittrande som små diamanter

Skönhet i en ask

Tas fram  när den ska blomstra

Våga visa sitt vackra inre

Ger till någon som behöver det bättre

Uppmuntra vara där  

Ta mot all glädje

Se lyckan lysa upp i ansiktet

Livet är som en skatt

Ger  tar inte tillbaka

Låter  bara skönhet bli kvar




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-31 10:27



Bookmark and Share


  Koloristen
"Ta mot all glädje

...

Livet är som en skatt

Ger tar inte tillbaka

Låter bara skönhet bli kvar"

-Fantastiska ord! Tack!
2023-09-09

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2023-09-01

  alicja lappalainen VIP
livets och kärleken fina sidor
2023-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP