Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödemark


Svart, svart, svart

världen är svart

Förr var den orange

brinnande, brinnande,
försvinnande

Innan all ödeläggelse

var världen grön
välkomnande skön

Solen lyste varm och gul

ingen hetta, inget sot
inget som var dödande 

Förödande






 

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-09-01 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ödesmättad.
2023-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP