Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormkapitel

stormkapitel
tordön dunder
åskartikel när
hammarn går
trolltyg flyr
hemman när
trumman slår

åskviggen
rensar skeppet
häxluften unkna
dunstar i ånga
tvetungans list
brister till sist

råd vargluft
vild arla urtid
när mammutar
målade berget
var människan
sann




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-02 03:05



Bookmark and Share


  MagisterZ
hedniskt skönt!
2023-09-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag visste inte att du trodde på asagudarna...
2023-09-02
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP