Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korridoren

du ÄR bäst på orden
besegrar mig i denna gren
jagar mig runt floden
snärjer mina ben

jag ämnar jämna marken
runt vattnet där vi går
så vågskålarna mötas
i livets korridor

säger hej, godmorgon
med myndig, stadig röst
men fortsätter rakt framåt
med stolt och upphöjt bröst







Fri vers av myggan
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-08-16 12:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar den.
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

myggan