Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inspiration


Ambition


Faktiskt har jag den tron
alla har en vision
det är lite don efter person

Jag har noll ambition
tjäna en million
det får va någon
rim och reson

Hellre tar jag en ton
joggar fram över bron
lär mig mer om
min släkts tradition

Få i trädgårn fason
finna bete till kon
i naturen gå på exkursion

För min generation
vi som gått i pension
är det tillräckligt

som ambition









Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-04 10:45



Bookmark and Share


  Dennis Brinkeback VIP
Fyndig och bra dikt om det som är viktigt i livet
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP