Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubriker som säljer




Baby levde på sina föräldrar.

Baby levde av sina föräldrar.

Baby levde genom sina föräldrar.

Baby levde med hjälp av sina föräldrar.

Baby levde för sina föräldrar.

Baby levde i sina föräldrar.

Baby levde trots sina föräldrar.

Baby levde utan sina föräldrar.

Baby levde åt sina föräldrar.

BABY ÅT SINA FÖRÄLDRAR.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-04 06:50



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Skitbra !
2023-09-04

    ej medlem längre
Får mig att minnas att Aftonbladet förra veckan hade rubriken:

JUST NU: Mer korv stoppas
Axfood följer Coop - kan innehålla listeria

(Jag skrattade)
2023-09-04

    ej medlem längre
Jag skulle klicka.
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP