Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag av ljus

Ger tid att se

Hur viktigt ljuset är

Lämnar inga spår

Av tungt  regnfall

Får istället uppleva mer energi

Vända dagen till styrka

Fånga in all oro

För att låta den sakta försvinna

Det väcks   en längtan

Ty dagen

Är här  också med allt vackra

Lugnet och en stillhet

Solen tittar fram

Lyser på molnen

Livet ler igen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-04 09:42



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Ja dagar av ljus är vackra o sommardagar kan få själen att le :)
2023-09-20

  Koloristen
JA! Underbart.
2023-09-09

  Bibbi VIP
Att skåda uppåt.
2023-09-05

  alicja lappalainen VIP
en vacker lovtal för solen och ljuset
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP