Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten

Efter drömmar

Skapas  bara av dig

Fångas in förverkliga sig

Ger uppmuntran

Växer mer  med  tiden

Jakten finns alltid där

Även när du vilar

Gör livet  mer spännande

Allt kan ske

Går i samma steg

Vänder inte om

Drömmar följer alltid med

Några sätts i verk

Andra stannar bara vid ord




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-04 09:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.

2023-09-05

  alicja lappalainen VIP
drömmar följer livet
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP