Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorg


sorg

Gråter tårar som bildas till bäckar

Som förs ut och blandas med himelens hav

Där det blir ett regn som faller

Och alla mina tårar sjöljerr över miljontals
människor

Så dom kan känna min sorg över
mänsklighetens alla dumheter




Fri vers av Lars Blomberg
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-04 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Blomberg