Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord bara tomma ord

vad finns kvar att tänka
när alla pratar tomhet
aldrig tystnad som talar för sig själv

vad finns kvar att tänka när alla i panik rabblar rabblar
livrädda för tystnad
för att inte stanna stoppas stangera stelna i strukturen

var försvinner sanningarna när alla tjatar lögner
som springer maraton från mun till mun

vad fan finns kvar
när du aldrig håller tyst?




Fri vers av magda
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-08-16 13:36



Bookmark and Share


    Jake DeBreech
precis, varför måste man prata hela tiden? Mycket bra reflektion. Bra att du slutat röka också. Sådant kan vara farligt i längden.
2006-09-24

    Panta rei
Helt rätt! - det är pauserna, tystnaden och mellanrummen som gör skillnaden... som skiljer kvalité från kvantitet, mening från meningslöshet, konst från skval….
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

magda
magda