Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utlopp

Ville skriva nått
Men endast mörker kom ut
Så jag skrev ner det




Bunden vers (Haiku) av Veronika Lundqvist
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-08-16 13:59



Bookmark and Share


  harhjärta
jäkligt snyggt.

enkelt, men stilrent.
öh, ja.

bra, mycket bra
2006-08-16

    ej medlem längre
Konkret. Som hagel i skallen. Hård.
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist